Firmaarrangementer

Et veldrevet firma kræver drevne kollegaer og med et firmaarrangement hos Battleground Airsoft stilles der krav til samarbejde, strategi og den helt rigtige holdånd.

Foruden en utrolig sjov og anerledes oplevelser, finder I ud af hvem der er gode til at kommunikere og tage et ansvar når det for alvor brænder på og kuglerne flyver om ørerne på en.

Tag dine kollegaer med under armen til et fedt arrangement hos os hvor vi lover at både pulsen og adrenalinen kommer helt op at ringe! I får en uforglemmelig oplevelse med fuld fart på. Og så er det sjovt på samme tid.

Hvordan forløber et arrangement?

I får altid med et arrangement hos os udlejningsgeværer, godkendt beskyttelse samt frit kugleforbrug. Så I kan bare skyde løs. Derudover vil der være mulighed for helt selv at vælge hvilken slags gevær du gerne vil bruge i “krigen” om kontoret.

Vores instruktører har flere års erfaring indenfor planlægning og eksekvering af airsoft spil, sådan I får den helt rigtige oplevelse netop til jer.
Der vil være mulighed for helt selv at være med til hvilke spiltyper der skal spilles den dag I gerne vil ud og spille.

Book nu

Gamemodes

Der vil være fri mulighed for at sammensætte dagen som netop I ønsker. I må gerne selv vælge hvilke spiltyper der skal spilles i løbet af en dag!

Team deathmatch

Den helt klassiske gamemode hvor spillerne deles op i hold (2-4 alt efter antallet af deltagere) hvor det gælder om at skyde modstanderne.

Når man rammes betragtes man som død og går til safezone og venter til næste spil.

Capture the flag

Spillerne deles op i hold hvor man får et flag med ud i samme farve som ens holdbånd er.

Hvis man bliver ramt skal spilområdet forlades. Hele spillet gælder om at stjæle det andet holds flag og derefter få det fragtet tilbage til sit eget spawnsted (Startsted)

Bombattack

Man bliver delt ind på to hold. Det ene hold skal beskytte bomben som bliver placeret et sted. Modsatte hold skal prøve at deaktivere bomben og holde beskytterne væk.

Hvis man bliver ramt betragtes man som død og skal derefter forlade spilområdet.

Kill Confirmed

Kill Confirmed går ud på ligesom ved Team Deathmath at man deles op i 2-4 hold alt efter antallet af deltagere hvor man helt simpelt skal skyde modstanderen.

Forskellen er når man bliver ramt så skal man række hånden i vejret og vente på en fra samme hold “genopliver” dig, så du kan være med igen.

“Super lækker naturbane med varieret terræn og vegetation. Gode Spilledere og overdækket safezone. Min absolutte yndlingsbane.”

Kim HammerumMin absolutte yndlingsbane

“Nu har jeg spillet på banen et par gange og som sniper er det en virkelig dejlig bane.”

Casper Tim PedersenVirkelig dejlig bane