fbpx
Vælg en side

Teambuilding

Samarbejde

Samarbejde er en utrolig vigtig del, når man er ude og spille airsoft. Samarbejde kan have en altafgørende betydning om dit hold vinder eller taber.

Taktik

Det er vigtigt at holdet har fået lagt den korrekte taktik allerede fra begyndelsen og at man kan tilpasse alt efter modstandernes taktik sådan man har bolden på ens egen side.

Overblik

Det er vigtigt at have en holdkaptajn/leder der har det fulde overblik over taktikken. Dette giver en klar fordel, hvis der gives instuktioner som er forståelige, samt tydelige og kan være med til en afgørelse af slaget.

Gamemodes

Capture The Flag

Spillerne deles op i hold hvor man får et flag med ud i samme farve som ens holdbånd er.

Hvis man bliver ramt skal spilområdet forlades. Hele spillet gælder om at stjæle det andet holds flag og derefter få det fragtet tilbage til sit eget spawnsted (Startsted)

Spillerne deles op på hvert sit hold, hvor man står på hver sin side af banen. Når starten lyder gælder det om at nedkæmpe hele modstanderholdet - Når hele modstanderholdet er nedkæmpet, vinder man!

Team Deathmatch

Udvidet Team Deathmatch

Man bliver delt op på 2 hold hvor det i bund og grund "bare" gælder om at nedkæmpe modstanderholdet. 

Dog med det lille twist at man kan komme med i spillet igen ved at ens holdkammerater  skyder et mål indtil 5 mål er blevet ramt. 

 

Kill Confirmed

Kill Confirmed går ud på ligesom ved Team Deathmath at man deles op i 2-4 hold alt efter antallet af deltagere hvor man helt simpelt skal skyde modstanderen.

Forskellen er når man bliver ramt så skal man række hånden i vejret og vente på en fra samme hold “genopliver” dig, så du kan være med igen.

Kill Confirmed går ud på ligesom ved Team Deathmath at man deles op i 2-4 hold alt efter antallet af deltagere hvor man helt simpelt skal skyde modstanderen.

Forskellen er når man bliver ramt så skal man række hånden i vejret og vente på en fra samme hold “genopliver” dig, så du kan være med igen.

Kill Confirmed

Airsoft som Teambuilding

Airsoft som Teambuilding er et fantastisk godt match. Når man er ude i en airsoft kamp har man både puls og adrenalinen helt oppe at køre, hvilket gør at teammedlemmerne er pressede. Når man er presset viser man sit sande ansigt.

Hvis man på et hold har det rette samarbejde, den rigtige taktisk og et overblik kan man vinde kampen mod det andet hold.

Vi hjælper gerne med at sammensætte en god dag med masser af udfordringer med forskellige gamemodes.

Derudover vil grillen være tændt efterfølgende således der kan hygges over en god omgang mad. Der vil være mulighed for at tilkøbe drikkevarer på stedet.
Maden medbringes selv.

Book jeres teambuilding

Skal vi lave en god teambuilding dag med masser af sjov og udendørs liv i skoven med krig og ballade? Hvem har ikke altid ønsket at give sine teammedlemmer et lille skud? Det tror vi alle har.

Vores priser er altid inklusiv leje af våben, godkendt sikkerhedsudstyr samt frit kuglebrug samt en erfaren instruktør hele dagen.

Udtalelser

“Fantastiske arrangementer”

” Vi har haft to fantastiske arrangementer på banen og er blevet udfordret på en masse fede måder. Jeg kan helt sikkert anbefale andre at prøve banen. “

- Trine Troelsen

"Professionelt setup"

” Det var en meget stor oplevelse at prøve banen. Det er et professionelt setup, som jeg klart kan anbefale andre at prøve. Jeg håber, at jeg får muligheden for at prøve igen. “

- Mathilde Bjerregaard

"Det perfekte spil"

” Det perfekte spil til en teambuilding dag, som indeholder alt fra samarbejde, taktisk, overblik og høj adrenalin. Super oplevelse for hele vores ligatrup.
Vi oplever det hele som meget professionelt og har kun positive ting at fortælle. “

- Louise Burgaard

Kontakt

Handelshuset Aulum
Jernbanegade 7
7490 Aulum
Danmark

CVR-nummer: 38147331

Telefonnr.: (+45) 97473178
E-mail: pewpew@battlegroundairsoft.dk

Navigation

Åbne spil

Polterarbend

Firma

Teambuilding

Priser

Sociale Medier