fbpx
Vælg en side

Danmarks fedeste airsoftbane

Har du altid ønsket at være med i krig uden alt det farlige? Så har du nu muligheden hos Battleground Airsoft. Vores 40.000 kvm2 store skovbane med masser af udfordringer, dækninger og sjov er klar til at blive indtaget og brugt til krig

Lækre Våben

Hos os får du altid et godt våben i hånden. Vi benytter nogle af vores bedste leverandører til våben. Alle geværer er ens og skyder godt. Alle våben er M4 platform som man kender fra vestelige militærstyker.

Sigt efter førstepladsen

Airsoftkamp kræver tålmodighed og taktisk snilde, for at være helt sikker på du får ram på modstanderen! Sigt efter førstepladsen ved at skyde flest mulige modspillere, eller vær en god teamspiller og beskyt dit holds flag og område.

Teamplay

Airsoft er en taktisk simulation og derfor vinder holdet, der kommunikere bedst også næsten altid. Teamplayet er vigtigt og kan sikre netop dit hold fordelen. Derfor kan du og dit hold trænge tættere ind på modstanderne end du tror og derved få dem ned med nakken.

Hvad er Airsoft?

Airsoft er lidt henimod paintball, som mange kender. Dog benytter man i airsoft/hardball mere realistiske våben, samt man skyder med små 6 mm plastikkugler.

Det går herefter ud på at skyde mod hinanden i hold og herved markere/ramme modstanderne med dit gevær. Når personen er ramt, er man ude af runden.

Der findes mange forskellige spiltyper, hvilket du kan læse mere om på siderne herinde. Der er både team deathmatch, capture the flag osv. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan man kan spille airsoft.

Vi er eksperter i gode oplevelser.

Polterarbend

Firma-arrangement

Teambuilding

Kommende begivenheder

Se vores begivenheder på vores Facebook side.

Seneste nyheder

Følg med i vores seneste nyheder på vores Facebook side.

Udtalelser

“Fantastiske arrangementer”

” Vi har haft to fantastiske arrangementer på banen og er blevet udfordret på en masse fede måder. Jeg kan helt sikkert anbefale andre at prøve banen. “

- Trine Troelsen

"Professionelt setup"

” Det var en meget stor oplevelse at prøve banen. Det er et professionelt setup, som jeg klart kan anbefale andre at prøve. Jeg håber, at jeg får muligheden for at prøve igen. “

- Mathilde Bjerregaard

"Det perfekte spil"

” Det perfekte spil til en teambuilding dag, som indeholder alt fra samarbejde, taktisk, overblik og høj adrenalin. Super oplevelse for hele vores ligatrup.
Vi oplever det hele som meget professionelt og har kun positive ting at fortælle. “

- Louise Burgaard

Har du spørgsmål?

Skriv endelig til os hvis du har det mindste spørgsmål om noget. Vi er her for at svare dig hurtigst muligt, på alt imellem himmel og jord. Så finder vi ud af det.