fbpx
Vælg en side

Åbne spil

Vores åbne spil foregår rigtig mange gange i løbet af et år. Datoer kan findes i Facebook begivenhederne på forsiden.

Vores åbne spil er, som ordet i sig selv, spil der er til for alle, uanset om man skal leje våben eller har sit eget.

I løbet af dagen, vil vi have en masse forskellige airsoftspil typer, så der er lidt til alle. Vi lover at det bliver en fed dag med masser af action!

Mange åbningsdage

Vores åbne spil foregår hver eneste søndag igennem hele sommerperioden og lidt færre gange om vinteren alt efter vind og vejr! Man kan altid holde øje med spildagene på vores Facebook side under begivenheder.

Alle kan være med

Hos os kan alle være med. Om du er nybegynder eller meget erfaren.. Vi har udlejningsvåben til alle der gerne vil prøve første gang. Men vi har også masser af udfordringer til den erfarne spiller!

Vejr

Om du er soldat eller ej, gør vejret ikke nogen forskel for os. Det betyder også, at der vil være spil uanset hvordan vejret arter sig. At spille en dag med sne eller regnvejr, gør kun at man får et helt andet slags spil, end hvis der bare er bragende sol. Det giver nogle spændende oplevelser.

Taktik

Jo bedre et hold arbejder sammen jo bedre resultater kan man også få. Man bliver delt op på 2-3 hold (alt efter antallet af deltagere) og skal derefter hjælpe hinanden med at få løst opgaverne stillet af spillederen.

Gamemodes

I løbet af en spildag vil der være forskellige gamemodes hvor vi spiller games med forskellige mål. Det kan være Team Deathmatch, Capture the Flag osv.
Vi prøver altid at høre på jeres ønsker til hvad du ønsker at der skal spilles.

Våben

Du er altid velkommen til at medbringe dit eget våben til vores åbne spildage. Husk dog lige at læs reglerne for hvor hårdt osv våbenet må skyde.
Hvis du endnu ikke har dit eget, kan dette også lejes. 

Gamemodes

Capture The Flag

Spillerne deles op i hold hvor man får et flag med ud i samme farve som ens holdbånd er.

Hvis man bliver ramt skal spilområdet forlades. Hele spillet gælder om at stjæle det andet holds flag og derefter få det fragtet tilbage til sit eget spawnsted (Startsted)

Spillerne deles op på hvert sit hold, hvor man står på hver sin side af banen. Når starten lyder gælder det om at nedkæmpe hele modstanderholdet - Når hele modstanderholdet er nedkæmpet, vinder man!

Team Deathmatch

Udvidet Team Deathmatch

Man bliver delt op på 2 hold hvor det i bund og grund "bare" gælder om at nedkæmpe modstanderholdet. 

Dog med det lille twist at man kan komme med i spillet igen ved at ens holdkammerater  skyder et mål indtil 5 mål er blevet ramt. 

 

Kill Confirmed

Kill Confirmed går ud på ligesom ved Team Deathmath at man deles op i 2-4 hold alt efter antallet af deltagere hvor man helt simpelt skal skyde modstanderen.

Forskellen er når man bliver ramt så skal man række hånden i vejret og vente på en fra samme hold “genopliver” dig, så du kan være med igen.

Kill Confirmed går ud på ligesom ved Team Deathmath at man deles op i 2-4 hold alt efter antallet af deltagere hvor man helt simpelt skal skyde modstanderen.

Forskellen er når man bliver ramt så skal man række hånden i vejret og vente på en fra samme hold “genopliver” dig, så du kan være med igen.

Kill Confirmed

Kontakt

Handelshuset Aulum
Jernbanegade 7
7490 Aulum
Danmark

CVR-nummer: 38147331

Telefonnr.: (+45) 97473178
E-mail: pewpew@battlegroundairsoft.dk

Navigation

Åbne spil

Polterarbend

Firma

Teambuilding

Priser

Sociale Medier