fbpx
Vælg en side

Firmaarrangementer

Et veldrevet firma kræver drevne kollegaer og med et firmaarrangement hos Battleground Airsoft stilles der krav til samarbejde, strategi og den helt rigtige holdånd.

Foruden en utrolig sjov og anerledes oplevelser, finder I ud af hvem der er gode til at kommunikere og tage et ansvar når det for alvor brænder på og kuglerne flyver om ørerne på en.

Tag dine kollegaer med under armen til et fedt arrangement hos os, lidt uden for Herning (Mindelundsvej 14A), hvor vi lover at både pulsen og adrenalinen kommer helt op at ringe! I får en uforglemmelig oplevelse med fuld fart på. Og så er det sjovt på samme tid.

Hvordan forløber et arrangement?

I får altid med et arrangement hos os udlejningsgeværer, godkendt beskyttelse samt frit kugleforbrug. Så I kan bare skyde løs. Derudover vil der være mulighed for helt selv at vælge hvilken slags gevær du gerne vil bruge i “krigen” om kontoret.

Vores instruktører har flere års erfaring indenfor planlægning og eksekvering af airsoft spil, sådan I får den helt rigtige oplevelse netop til jer.
Der vil være mulighed for helt selv at være med til hvilke spiltyper der skal spilles den dag I gerne vil ud og spille.

Gamemodes

Spillerne deles op på hvert sit hold, hvor man står på hver sin side af banen. Når starten lyder gælder det om at nedkæmpe hele modstanderholdet - Når hele modstanderholdet er nedkæmpet, vinder man!

Team Deathmatch

Udvidet Team Deathmatch

Man bliver delt op på 2 hold hvor det i bund og grund "bare" gælder om at nedkæmpe modstanderholdet. 

Dog med det lille twist at man kan komme med i spillet igen ved at ens holdkammerater  skyder et mål indtil 5 mål er blevet ramt. 

 

Kill Confirmed går ud på ligesom ved Team Deathmath at man deles op i 2-4 hold alt efter antallet af deltagere hvor man helt simpelt skal skyde modstanderen.

Forskellen er når man bliver ramt så skal man række hånden i vejret og vente på en fra samme hold “genopliver” dig, så du kan være med igen.

Kill Confirmed

Udtalelser

“Fantastiske arrangementer”

” Vi har haft to fantastiske arrangementer på banen og er blevet udfordret på en masse fede måder. Jeg kan helt sikkert anbefale andre at prøve banen. “

- Trine Troelsen

"Professionelt setup"

” Det var en meget stor oplevelse at prøve banen. Det er et professionelt setup, som jeg klart kan anbefale andre at prøve. Jeg håber, at jeg får muligheden for at prøve igen. “

- Mathilde Bjerregaard

"Det perfekte spil"

” Det perfekte spil til en teambuilding dag, som indeholder alt fra samarbejde, taktisk, overblik og høj adrenalin. Super oplevelse for hele vores ligatrup.
Vi oplever det hele som meget professionelt og har kun positive ting at fortælle. “

- Louise Burgaard

Kontakt

Handelshuset Aulum
Jernbanegade 7
7490 Aulum
Danmark

CVR-nummer: 38147331

Telefonnr.: (+45) 97473178
E-mail: support@handelshusetaulum.dk

Navigation

Åbne spil

Polterarbend

Firma

Teambuilding

Priser

Sociale Medier