fbpx
Vælg en side

Generelle regler

Vores åbne spil foregår rigtig mange gange i løbet af et år. Datoer kan findes i Facebook begivenhederne på forsiden.

Vores åbne spil er, som ordet i sig selv, spil der er til for alle, uanset om man skal leje våben eller har sit eget.

I løbet af dagen, vil vi have en masse forskellige airsoftspil typer, så der er lidt til alle. Vi lover at det bliver en fed dag med masser af action!

Disse regler er ufravigelige og vi har nultolerence for nedenstående

 

 • Man skal være fyldt 16 år for at spille med. Er man mellem 16 og 18, skal man medbringe en skriftlig tilladelse fra sine forældre. (FIND forældretilladelsen her)
 • Der skal benyttes fullfacemaske eller briller/netunderdele under hele spillet! Eneste sted hvor dette ikke behøves bæres er i Safezonen.
 • Bemærk at briller samt netunderdel skal godkendes af spillelederne på banen!
 • Safezonen er et safe place hvor der ikke må være magasin i dit gevær. Der må kun være magasin i din pistol hvis denne er sikret i hylster hvor det ikke er muligt at komme til aftrækkeren.
 • Der må under ingen omstændigheder skydes i safezone! Eneste der man kan er ved chonoskuret
 • Alkohol er strengt forbudt under spil. Hvis man har skudt sit sidste skud den dag, er det i orden at indtage alkohol.

Spilleregler

 • Hvis man bliver ramt råber man “Ramt” og tager sit deathrag frem. Man forlader herefter banen hurtigst muligt (Alt efter hvilket spil der spilles). Hvis man er i tvivl om man er ramt, betegner man sig selv som ramt. Der må ikke benyttes nogen form for kommunikation når man er ramt. Husk desuden at tage dit magasin ud og tørskyde (2-3 skud uden magasin) inden du kommer ind i safezonen.
 • Bliver du som spiller ramt af en rikochetterende kugle tæller dette ikke som ramt. Simplificeret betyder det hvis en kugle har ramt et objekt der ændrer banen markant er du ikke ramt. Hvis kuglen “bare” rammer en gren og fortsætter er du ramt! Ved tvivl, betragt dig som ramt.
 • Når du kommer tættere end 6 meter på en modstander må du kun skyde semi og ikke skyde mere end 129,9 m/s (1,69 Joule). Kan man ikke overholde dette, må man trække sig ud på sin sikkerhedsafstand og derved skyde igen.
 • Man skal altid huske at have sit hoved med når man skyder. Du må ikke bare hæve geværet over en dækning og skyde! Hovedet skal lige med. Det samme hvis man står bag en dækning. Hovedet skal som minimum med geværet udover kanten.
 • “Knifekill” kan gøres ved at snige sig ind på modstanderen og klappe vedkommende på skulderen med hånden. Det godtages at plast/falske knive benyttes.
 • Der må gerne benyttes granater på banen. Man skal være obs på ikke at kaste granaterne højt op i luften da disse kan betyde fare for andre der kan få dem i hovedet. Kast ikke højere end folk er! Granattyper der er godkendt er Tonado Granater, Cyclone Granater, Cybergun granat ol. Generelt granater hvor der kommer kugler ud! Derudover er granater til granatkastere godkendt hvis de benyttes i en granatkaster. Hvis du er i tvivl om din granat er godkendt, spørg på banen

  Granater der slynger kugler ud dræber i bygninger hvis man har en uafbrudt synslinje til granaten når den går af uanset om man bliver ramt af granatens kugler eller ej. Udenfor bygninger skal man rammes af kuglerne før de dræber.

 • “Bang Granater” er godkendt på banen ved moderat brug. Bemærk der godkendes ikke granater der larmer mere end 130 DB! Og må ikke kastes ind i bygninger. Bemærk flash granter med lys osv ikke godkendes!
 • Pyroteknik er ikke tilladt på banen, dette gælder alle former for granater og andet der bruger en gnist til at tænde. Dette inkluderer også røggranater. Der vil være spil hvor spilleledere i udvalgte områder kan benytte en granat til spillets fordel.

 • Der kan ikke skyde gennem sprækker/huller med mindre at dit hoved kan komme igennem. Skal der skydes gennem sprækker/huller mindre end ens hoved, skal mundingen af ens våben være 1 meter fra sprækken/hullet.
 • For at skjolde skal tælle som skudsikre skal de veje minimum 8 kg, og må ikke være lavet af et gennemsigtigt materiale. Det er dog tilladt at have et vindue i skjoldet.

  Skjolde er kun skudsikre når de bæres aktivt i hænderne, bæres de på anden måde tæller de som normalt udstyr og man dør derfor hvis de bliver ramt.

  Når man bærer et skjold er det kun tilladt at benytte en pistol med almindelige pistol magasiner, dette betyder at forlængede magasiner er godkendte men at fx M4 adaptere eller tromler ikke er.

  Når man skyder med et skjold skal hovedet med udenfor skjoldet, dvs. at det ikke er tilladt at kigge igennem vinduet og skyde samtidig.

  Selvom man bærer skjold gælder de normale granatregler stadig, dvs. bliver skjoldet ramt af kugler fra en granat udenfor, eller kan man se en granat gå af indenfor er man derfor død.

 • Landets love skal overholdes på banen, hvilket betyder at lasere osv ikke er tilladt.
 • Hvis der er tvivlsspørgsmål om reglerne eller et tvist mellem flere spillere vil det altid være dagens spilleledere der tager en endelig beslutning om tvisten eller tvivlen.
 • Hvis man er mellem 16-18 år gammel, må man gerne spille med så længe man har en forældretilladelse med.
  Denne kan downloades og underskrives her
  Den skal medbringes før man får lov at deltage.

 

Sikkerhedsregler

Hos os er der ingen grænse for hvor høj Rate of Fire (ROF), altså antal kugler i sekundet, dit gevær må skyde. Dog accepteres der ikke over markeringer hvor man skyder modstanderen med for mange skud.

Ved os er der sikkerhedsafstande alt efter hvor hårdt dit gevær skyder. Dette er dit eget ansvar at sikre dig. Der vil på hver spildag blive lavet tests af forskellige våben for at se om reglerne bliver overholdt!

Energi (M/S & Joule)

Skudmetode

Sikkerhedsafstand

0 – 129,9 m/s
0 – 1,69 joule

Semi
Full Auto

0 – 6 meter = Semi
6+ meter = FA

130 – 139,9 m/s
1,7 – 1,96 Joule

Kun semi
Fri semi 

10 meter

140 – 149,9 m/s
1,97 – 2,25 Joule

Kun semi
Fri semi

15 meter

150 – 169,9 m/s
2,26 – 2,89 Joule

Kun semi
3 kugler i luften

20 meter

Specialvåben

130 – 139,9 m/s
1,7 – 1,96 Joule

Kun LSV/LMG
Full auto
15 meter

140 – 149,9 m/s
1.97 – 2,25 Joule

Kun LMG
Full Auto

20 meter
170 –189,9 m/s 
2,9 – 3,6 Joule
Kun Bolt Action sniper 30 meter
190 – 200 m/s
3,61 – 4 Joule
Kun Bolt Action sniper 35 meter

Advarsel og bortvisning

Vi går meget op i at alle reglerne herover overholdes! Hvis reglerne ikke overholdes vil det resultere i en advarsel og herefter bortvisning og efterfølgende karantæne på banen! Tyveri, Vold, Hærværk, påvirkning af euforiserende stoffer vil blive politianmeldt med det samme og personen vil blive bortvist og få en karantæne på ubestemt tid.

HUSK nu på at vi allesammen er på banen for at have en god dag og behandl folk som du selv vil behandles. Lad os holde en god tone

HUSK ved overtrædelse af en regel vil der blive givet en advarsel. Tyveri, vold, hærværk, uanstændig opførsel, påvirkning af alkohol eller stoffer, vil resultere i øjeblikkelig bortvisning og karantæne på ubestemt tid, samt en mulig politi anmeldelse.

Der køres med samme advarsel system som vi altid har gjort.

 advarsel – Løftet pejefinger og du sidder en time over.

 advarsel – Farvel og tak for idag.

 advarsel – Farvel og tak for idag, min. 3 måneders karentæne

Hvis overtrædelserne er grove nok, kan der gives mere end en advarsel af gangen. Hvis man kontakter en gruppe, hvor man ved der er en som har lavet en overtrædelse, og de alle har ens tøj på eller ligende, og personen ikke selv vil stå frem, kan man give gruppen en samlede advarsel. Hvis en spilleleder påpeger et problem overfor en spiller og dette udvikler sig til en konflikt og der er andre fra spillerens hold der blander sig i konflikten vil hele holdet få en advarsel og dertilhørende straf.

Godkendt sikkerhedsudstyr

Fullfacemasker er som udgangspunkt altid godkendt, hvis de kan overholde reglerne og ikke har mesh foran øjnene.

Skydebriller skal være godkendte som fragmentbriller. De skal fastholdes med strop omkring hovedet.

De skal dække så øjeæble ikke kan ses direkte, og sidde tæt nok på ansigtet til at man ikke kan skubbe en lillefinger mellem brille og hud.

Hovedet skal være dækket til, hvilket betyder f.eks. at næsen ikke må kunne ses (kan være balaclava, halsedisse eller andet)

Kontakt

Handelshuset Aulum
Jernbanegade 7
7490 Aulum
Danmark

CVR-nummer: 38147331

Telefonnr.: (+45) 97473178
E-mail: pewpew@battlegroundairsoft.dk

Navigation

Åbne spil

Polterarbend

Firma

Teambuilding

Priser

Sociale Medier