fbpx
Vælg en side

BGE Bow Tag

En veldreven virksomhed kræver en god gruppe drevne kollegaer og et firmaarrangement hos Battleground Events stilles der krav til samarbejde, strategi og den helt rigtige holdånd. 

Foruden en utrolig sjov og anerledes oplevelser, finder I ud af hvem der er gode til at kommunikere og tage et ansvar når det for alvor brænder på og pilene suser omkring ørerne på jer

Tag dine kollegaer med under armen til et fedt arrangement hos os hvor vi lover at både pulsen og adrenalinen kommer helt op at ringe! I får en uforglemmelig oplevelse med fuld fart på. Og så er det sjovt på samme tid.

Hvordan forløber et arrangement?

I får altied med et arrangement hos os buer, pile, bunkers (til at gemme sig bagved) samt godkendt beskyttelse. Alt dette sådan I bare kan skyde løs på hinanden uden at der skal betales ekstra her og der! 

Vores instruktører har flere års erfaring indenfor planlægning og eksekvering af events med airsoft og Bow Tag, sådan I får den helt rigtige oplevelse netop til jer.

Det er muligt at holde arrangementet hos os på Battleground Events, men med vores BGE Bow Tag kan vi også komme ud til jeres virksomhed med arrangementet! Dette kræver kun strøm samt et område på 30×15 meter totalt til banen – Det kan både være inden- og udendørs.

Gamemodes

Spillerne deles op på hvert sit hold, hvor man står på hver sin side af banen. Når starten lyder gælder det om at nedkæmpe hele modstanderholdet - Når hele modstanderholdet er nedkæmpet, vinder man!

Team Deathmatch

Udvidet Team Deathmatch

Man bliver delt op på 2 hold hvor det i bund og grund "bare" gælder om at nedkæmpe modstanderholdet. 

Dog med det lille twist at man kan komme med i spillet igen ved at ens holdkammerater  skyder et mål indtil 5 mål er blevet ramt. 

 

Kill Confirmed går ud på ligesom ved Team Deathmath at man deles op i 2-4 hold alt efter antallet af deltagere hvor man helt simpelt skal skyde modstanderen.

Forskellen er når man bliver ramt så skal man række hånden i vejret og vente på en fra samme hold “genopliver” dig, så du kan være med igen.

Kill Confirmed

Udtalelser

“Fantastiske arrangementer”

” Vi har haft to fantastiske arrangementer på banen og er blevet udfordret på en masse fede måder. Jeg kan helt sikkert anbefale andre at prøve banen. “

- Trine Troelsen

"Professionelt setup"

” Det var en meget stor oplevelse at prøve banen. Det er et professionelt setup, som jeg klart kan anbefale andre at prøve. Jeg håber, at jeg får muligheden for at prøve igen. “

- Mathilde Bjerregaard

"Det perfekte spil"

” Det perfekte spil til en teambuilding dag, som indeholder alt fra samarbejde, taktisk, overblik og høj adrenalin. Super oplevelse for hele vores ligatrup.
Vi oplever det hele som meget professionelt og har kun positive ting at fortælle. “

- Louise Burgaard

Kontakt

Handelshuset Aulum
Jernbanegade 7
7490 Aulum
Danmark

CVR-nummer: 38147331

Telefonnr.: (+45) 97473178
E-mail: support@handelshusetaulum.dk

Navigation

Åbne spil

Polterarbend

Firma

Teambuilding

Priser

Sociale Medier