Teambuilding

Samarbejde

Samarbejde er utrolig vigtigt når man er ude og spille airsoft. Samarbejde kan have en stor betydning om dit hold vinder eller taber.

Taktik

Det er vigtigt at holdet har fået lagt den korrekte taktik allerede fra begyndelsen og at man kan tilpasse alt efter modstandernes taktik sådan man har bolden på ens egen side.

Overblik

Det er utrolig vigtigt at have en holdkaptajn/leder der har det fulde overblik over taktikken. Dette giver en klar fordel hvis der udstikkes instuktioner som er forståelige og tydelige og kan være med til en afgørelse af slaget.

Gamemodes

Hos os er der mulighed for helt selv at være med til at vælge en af mange gamemodes som I mener vil være godt for samarbejdet. Vi vil også være behjælpelige med at finde det der passer jer. Der er fri mulighed for at vælge og skifte gamemodes i løbet af dagen.

Team deathmatch

Den helt klassiske gamemode hvor spillerne deles op i hold (2-4 alt efter antallet af deltagere) hvor det gælder om at skyde modstanderne.

Når man rammes betragtes man som død og går til safezone og venter til næste spil.

Capture the flag

Spillerne deles op i hold hvor man får et flag med ud i samme farve som ens holdbånd er.

Hvis man bliver ramt skal spilområdet forlades. Hele spillet gælder om at stjæle det andet holds flag og derefter få det fragtet tilbage til sit eget spawnsted (Startsted)

Bombattack

Man bliver delt ind på to hold. Det ene hold skal beskytte bomben som bliver placeret et sted. Modsatte hold skal prøve at deaktivere bomben og holde beskytterne væk.

Hvis man bliver ramt betragtes man som død og skal derefter forlade spilområdet.

Kill Confirmed

Kill Confirmed går ud på ligesom ved Team Deathmath at man deles op i 2-4 hold alt efter antallet af deltagere hvor man helt simpelt skal skyde modstanderen.

Forskellen er når man bliver ramt så skal man række hånden i vejret og vente på en fra samme hold “genopliver” dig, så du kan være med igen.

Airsoft som Teambuilding

Airsoft som Teambuilding er et fantastisk godt match. Når man er ude i en airsoft kamp har man både puls og adrenalinen helt oppe at køre, hvilket gør at teammedlemmerne er pressede. Når man er presset viser man sit sande ansigt.

Hvis man på et hold har det rette samarbejde, den rigtige taktisk og et overblik kan man vinde kampen mod det andet hold.

Vi hjælper gerne med at sammensætte en god dag med masser af udfordringer med forskellige gamemodes.

Derudover vil grillen være tændt efterfølgende således der kan hygges over en god omgang mad. Der vil være mulighed for at tilkøbe drikkevarer på stedet.
Maden medbringes selv.

Book jeres teambuilding

Skal vi lave en god teambuilding dag med masser af sjov og udendørs liv i skoven med krig og ballade? Hvem har ikke altid ønsket at give sine teammedlemmer et lille skud? Det tror vi alle har.

Vores priser er altid inklusiv leje af våben, godkendt sikkerhedsudstyr samt frit kuglebrug samt en erfaren instruktør hele dagen.

Book nu

“Super lækker naturbane med varieret terræn og vegetation. Gode Spilledere og overdækket safezone. Min absolutte yndlingsbane.”

Kim HammerumMin absolutte yndlingsbane

“Jeg har spillet på banen i snart 6 år, og jeg glæder mig stadig til at komme hver søndag ”

Kasper Hedegaard PedersenGlæder mig til søndag igen