Polterabend

Skal der holdes et brag af en polterabend? Så har vi løsningen lige her hos os.
Kom forbi til en omgang airsoftspil hos os og få en oplevelse for livet.

Inkluderet i vores polterabend pakke er der frit valg af gevær. Vi har altid mindst 3 forskellige modeller der kan vælges alt efter hvad du synes er fedest! Om du vil have en AK eller måske en allieret M4? Valget er dit!

Med i vores pakker er selvfølgelig også beskytttelse samt frit kuglebrug, så du kan bare skyde løs!

Vores Airsoftbane er hele 40.000 m2 med masser af udfordringer og dækninger så du kan føle dig som en rigtig soldat når du er i krig mod vennerne og brudgommen!
Husk at lav en taktik til at jorde modstanderne.

https://www.youtube.com/watch?v=bwNlCdHgzAA

Se action live!

Der er altid action i et airsoft spil og adrenalinen kommer hurtigt op sammen med pulsen.

Book nu

Semper rutrum

Phasellus vehicula tempus nulla, in semper dolor rutrum vitae.
Aenean at cursus ipsum.

Book nu

Gamemodes

Vi har masser af spændende gamemodes for jeres polterabend! I er altid velkomne til selv at vælge hvilke gamemodes I ønsker. Ellers er vores dygtige staff også behjælpelige med at finde netop den spiltype der passer jer

Team deathmatch

Den helt klassiske gamemode hvor spillerne deles op i hold (2-4 alt efter antallet af deltagere) hvor det gælder om at skyde modstanderne.

Når man rammes betragtes man som død og går til safezone og venter til næste spil.

Capture the flag

Spillerne deles op i hold hvor man får et flag med ud i samme farve som ens holdbånd er.

Hvis man bliver ramt skal spilområdet forlades. Hele spillet gælder om at stjæle det andet holds flag og derefter få det fragtet tilbage til sit eget spawnsted (Startsted)

Bombattack

Man bliver delt ind på to hold. Det ene hold skal beskytte bomben som bliver placeret et sted. Modsatte hold skal prøve at deaktivere bomben og holde beskytterne væk.

Hvis man bliver ramt betragtes man som død og skal derefter forlade spilområdet.

Kill Confirmed

Kill Confirmed går ud på ligesom ved Team Deathmath at man deles op i 2-4 hold alt efter antallet af deltagere hvor man helt simpelt skal skyde modstanderen.

Forskellen er når man bliver ramt så skal man række hånden i vejret og vente på en fra samme hold “genopliver” dig, så du kan være med igen.

Få en fantastisk dag

Et polterabend hos os vil I ikke fortryde. Findes der noget bedre end at vinde over kammerarterne og brudgommen? – Nej det tror vi ikke. Vi sørger for I bliver delt på to hold og så går der ellers krig i den. Vi lover at adrenalinen kommer op sammen med pulsen til nogle sjove og uforglemmelige timer.

Vi har selvfølgelig alle rekvisitter til en fantastisk dag. Mange kender det velkendte kaninkostume som brudgommen ofte kommer i når man er afsted. Hos os er dette ændret til et rævekostume for at ære vores maskot Hank.

Book nu

“Nu har jeg spille på banen et par gange og som sniper er det en virker dejlige banen ”

Casper Tim PedersenVirkelig dejlig bane

“Super lækker naturbane med varieret terræn og vegetation. Gode Spilledere og overdækket safezone. Min absolutte yndlingsbane.”

Kim HammerumMin absolutte yndlingsbane