Booking

Navn *
E-mail *
Telefonnummer *
Dato for arrangement *
Arrangement * PolterabendTeambuildingFirmaAndet
Yderligere information

Læs kort om vores arrangementer

Polterabend

En polterabend med airsoft handler om to ting: sjov og ballade.

Vi har udstyret, terrænet samt geværer med fri afbenyttelse af kugler. Det eneste I skal, er at slå jer løs.

Er der noget på højkant, så har vi en række gamemodes, hvor I som hold skal løse forskellige opgaver og til sidst kåre vinderen – og taberen. Det er sjovt og adrenalinen pumper, men stiller i høj grad også krav til taktisk snilde, den rette strategi og en holdånd, hvor samarbejde og koordination er i fokus.

Firma

Et veldrevet firma kræver drevne kollegaer og med et firmaarrangement, så stilles der krav til samarbejde, strategi og den helt rette holdånd.

Foruden en god og sjov oplevelse, så finder I ud af, hvem der er gode til at kommunikere og tage ansvar, når det for alvor brænder på. Tag dine kollegaer under armen og få en uforglemmelig oplevelse med et spil airsoft.

Teambuilding

Vi har udviklet et unikt koncept som sætter samarbejde og kommunikation på prøve – alt sammen i en sjov, udfordrende og autentisk kontekst.

Vores terræn med en airsoftbane giver rig mulighed for at udfolde sin kreative og taktiske side samtidig med, at man som et team skal samarbejde om at løse en konkret opgave.

Vi tilbyder en række spil, hvor I som hold skal besejre modstanderen – og vi hjælper med spilleregler og instrukser, men taktikken og strategien er helt jeres eget valg.