fbpx
Vælg en side

Medlemskab

Bliv en del af Battleground Airsoft

Vi har sammensat et godt solidt medlemskab til Airsoft Banen som giver dig en masse fordele både på og udenfor banen.

Du køber et medlemskab til banen for 1 år af gangen. I dette medlemskab får du frit spil til alle “åbne spildage” samt gode rabatter til de store weekendspil osv der bliver holdt i løbet af et år.

Derudover får du som medlem fast dobbelt bonus når du handler ved Handelshuset Aulum. Dette svarer til 8 % på alle dine køb. (Gælder også køb på banen, butikken, Grejstore.dk og i 2018 også Armytags.dk)
Du vil også i løbet af året blive inviteret til specielle medlemsaftner hvor der vil være ekstra gode tilbud du kan benytte dig af.

Sidst men ikke mindst bliver du en del af et fællesskab og vil blive inviteret til en speciel lukket gruppe på Facebook kun for medlemmer, hvor du kan diskutere alt mellem himmel og jord. Og du vil blive indraget i senere ombygninger af banen.

 

Webshop

Du vil som medlem få dobbelt bonus på vores webshop, hvilket betyder en fast bonus på hele 8 % af dine køb hos os. Reelt giver det dig 8 % af beløbet ved et køb som kan bruges næste gang du køber noget på vores webshop, i butikken eller på banen.

Events

Som medlem af Battleground Airsoft får du mulighed for at komme foran i køen til at tilmelde dig større events som Battleground Airsoft tilbyder. Det kan være Weekendspil eller events rundt omkring i landet. Derudover får du rabat til tilmeldingen til eventet!

Gratis spil

Et medlemskab er lig med gratis adgang til alle “Åbne spildage” om året. Du betaler kun 1 gang om året til medlemskabet og så er der fri adgang hver gang vi holder spil.
Større events vil koste lidt, men som medlem får du store rabatter på disse events.

Fællesskab

Som medlem bliver du en del af et unikt fællesskab med passion for Airsoft. Du bliver inviteret til at være en del af en lukket unik facebook gruppe hvor kun medlemmer og staff er inviteret ind i. Der vil du blive hørt omkring nye tiltag, ændringer osv.

Bliv medlem og kom med i et unikt airsoftfællesskab

Kontakt

Handelshuset Aulum
Jernbanegade 7
7490 Aulum
Danmark

CVR-nummer: 38147331

Telefonnr.: (+45) 97473178
E-mail: support@handelshusetaulum.dk

Navigation

Åbne spil

Polterarbend

Firma

Teambuilding

Priser

Sociale Medier